"Балкан Инжeнеринг Груп" ООД
Ние не строим жилища, а Вашите домове!
 
Нашите проекти

Завършени обекти

Ресторант & Пица 3

Ресторант ТРИ


Имаме удоволствието да ви представим "Ресторант & Пица 3" - най - изисканият ресторант в кв. Редута.

"Ресторант & Пица 3" е стилен, приятен и очароващ със своята неповторима атмосфера, решена от трите стила които ще отговорят на всеки вкус. Няколкото изискани салона са с модерен и свеж дизайн, предразполагащ към приятни емоции и изживявания. Ресторантът разполага и с ВИП сепаре за своите клиенти, които в спокойна и прятна обстановка могат да провеждат своите бизнес срещи.

"Ресторант & Пица 3" е с капацитет от 300 места, предлага отлични условия за организиране на всякакви мероприятия. Ресторанта разполага с екзотична градина и детска площадка, която предлага забавления и на най-малките посетители.

"Ресторант & Пица 3" е едно приятно място за вашия обяд, вечеря или празник. Пренесете се в неповторимата му обстановка и се насладете на превъзходната кухня от разнообразни ястия. Ресторантът разполага и с богата Винена листа специално подбрана от водещи български сомелиери. Колекцията от вина е от различни региони на България и Света, поднесени професионално с подходящите за тях италиански и френски сирена, месни и морски деликатеси.